19. juni 2011

Litt Youtube

Har hatt en lang periode der jeg ikke har hatt mulighet til å gjøre så mye fysisk aktivitet. Grunnen til det er tre uker med bronkitt, noe som innebærer langvarig hoste og tidvis hodepine. Men skal ikke klage, for har ikke latt det gå utover det sosiale livet likevel.

Med bronkitt må man passe på å holde seg mye i ro, og da har jeg benyttet tiden til litt ekstra Youtube-surfing. Her er noen av mine nylig utvalgte favoritter:

ImprovEverywhere er en Youtube channel med mange bra videoer. De samler stadig massevis av mennesker til å gjøre sprø påfunn ute iblant folk. Blir ofte mange sjokkerte ansikter blant tilskuerne. I den første filmen skrur de på muteknappen midt på gaten. Skulle av og til ønske at det gikk an i virkeligheten.


Her følger nok en artig film av ImprovEverywhere, men denne er mer musikalinspirert. Do you love lunch? They certainly do!


Nå følger en videosnutt av en dame som virkelig elsker katter, kanskje litt vel mye spør du meg. Det store spørsmålet er jo: Er hun seriøs, eller er dette bare skuespill?


Siste Youtube-video denne gangen blir en remake av verdensplagen Nyan Cat, den lille katten som flyr rundt med en regnbue ut av rumpa og synger "nyan-nyan" i en evighet. I denne filmen inntar Nyan Cat Los Angeles. Syns det var en litt artig vri på det hele, og likte spesielt godt slutten. Well done!


Til slutt vil jeg anbefale en Youtube channel som heter The Fine Bros. Produsentene bak denne heter Rafi og Benni Fine (ja, de er brødre), og de har mange bra videoer. Men det som helt klart er best hos The Fine Bros er serien "Kids react to...". I denne serien viser de populære Youtube-filmer til unger mellom seks og fjorten år og intervjuer dem etterpå for å få vite deres synspunkter om filmene. Ja, det blir en del komiske kommentarer. Det heter jo at man får sannheten fra fulle folk og små barn.

1 kommentar:

Merethe M sa...

Hun er virkelig glad i katter hun der :O hahahahah