16. februar 2011

Internasjonal dag

I dag var det internasjonal dag på skolen, noe som betyr en dag fri fra forelesninger og mer tid til internasjonalt fokus. Man kunne gå innom ulike stands for diverse skoler i utlandet, og hver stand kunne tilby ett eller annet spiselig. Mange rare smaker denne dagen med andre ord (men alt smakte likevel relativt godt). Målet mitt var å bli litt klokere på hvor jeg vil hen i neste semester, for som jeg har nevnt før, så er planen å reise utenlands et halvt år. Hawaii har lenge vært en plan, men blir mer og mer usikker på den. Nå er jeg tilbake på det jeg var mest gira på i begynnelsen: Austral-asiatiske kulturstudium

Ja, Australia og Japan frister stort. Men nok om det; tilbake til internasjonal dag. I tillegg til å stå på stands fikk vi også servert en rekke underholdningsinnslag fra våre utvekslingsstudentene. Det ble både afrikansk dans, sangframføringer, klarinettspilling og mer. Filmet noe av dette:


Som vanlig på internasjonal dag var det også en konkurranse som pågikk hele dagen. Fem spørsmål måtte besvares for å delta, og mange var spent da trekningen skulle finne sted på slutten av programmet. Førstemann som ble trukket ut var, dessverre for ham, ikke til stede, så dermed måtte nok et svarark trekkes. Og den som ble den heldige vinneren av en sjekk på 8000 kr var ingen ringere enn Stine i klassa mi. Hurra og gratulerer!


Men så var det problemet med neste år da. Et studium i Australia og Japan ville jo vært greit for å få bredde i bachelorgraden, samtidig som det helt sikkert er et fantastisk minne for livet. Engelskkunnskapene kunne også hatt godt av en tur til "down under". Mye som er bra med det såkalte AA-studiet ja.

VILLE DU SATSET PÅ ET SLIKT STUDIUM?

Ingen kommentarer: