5. september 2011

We got it at Costco!

Med leiligheten i boks er det på tide å gjøre seg klar for å leve i den. Derfor stakk vi i dag på Costco ilag med en av damene som jobber i firmaet som eier leiligheten. Og Costco er virkelig noe for seg selv. Før vi reiste dit, fikk vi beskjed om at det er en enorm butikk med enormt billige priser for varer i enorme kvanta.  Ettersom skapene naturligvis var tomme foreløpig, virket Costco som en god idé.

Dette heftige varehuset ligger på vestsiden av Honolulu sentrum, i et område som ville vært typisk for butikker som IKEA og Sparkjøp hjemme. Og man får litt IKEA-følelse når man entrer Costco. Hele greia ser ut som et enormt lager, med høye hyller stappfulle av varer. Men her er ikke hyllene fylt opp av møbler og annet praktisk tilbehør til hjemmet, nei, her snakker vi hylle på hylle med mat. Mat i store(!) pakker. Robyns beskrivelse var rimelig nøyaktig, men likevel tror jeg man uansett får litt hakeslepp første gang man går inn på Costco.

Ja, de har forresten klær der også, men vi var ikke så interessert i det i dag. Foto: coolmikeol (Flickr)

Vi gikk hit og dit, fra pasta til egg og videre til kjøtt og brød. Hvis man ikke har American Express, kan man ikke betale med bankkort der. Derfor hadde vi tatt ut penger på forhånd, og var av den grunn litt forsiktige med å ta for mange varer. Man skulle tro at 480 dollar var nok, men vi ble likevel usikre da vi så hvordan de to store handlevognene våre fylte seg opp. Heldigvis var vi langt under denne summen da alle varene var slått inn i kassa. Slik så det ut da alle handleposene var tatt ut av bilen og stablet opp på kjøkkenbenken i leiligheten:

Takk og pris for at vi hadde bil tilgjengelig. F.v: Filip og Thomas

Det er faktisk ikke alle varene som er med på bildet heller, og det hele kostet oss bare 337 dollar (tilsvarer litt over 1800 norske kroner). Et slikt storinnkjøp på hvilket som helst norsk varehus ville nok kostet det dobbelte. Ganske fornøyd med handleturen, ja!
I morgen skal jeg ta bilder av leiligheten og skrive litt om den. Men mer blogging i kveld gidder jeg ikke. På tide å komme seg ut og nyte kveldstemperaturen i Waikikis gater.

Aloha!

2 kommentarer:

ann-mari sa...

morsomt å lese, mange fristelser, men det skal det vel være når man først er borte fra moderland:D

Anonym sa...

Hehe, ja nok av fristelser. Heldigvis hadde vi ingenting i leiligheten fra før, så vi kunne ikke la oss friste til å kjøpe mer enn det som er nødvendig :)